Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (október 14-15.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, október 13 - 06:50 | Színes
Három újdonságot hoz az előttünk álló hétvége a mozivászonra, egy vígjátékot, egy thrillert és egy animációs filmet.

Alibi.com - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 14. (szombat) 21:00 (2D); 2017. október 15. (vasárnap) 18:50 (2D).

Néha minden pénzt megér egy alibi, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Hála Augustinnek a lelkes és bevállalós üzlettársnak, Medhinek a fura új alkalmazottnak, Greg alibigyáros startupja óriási siker. És ki gondolna, hogy a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri. Egy gond van csak Flóval: utálja a hazugságot. Amikor kapcsolatuk komolyra fordul, akkor derül ki: Flo apja történetesen az alibi.com rendszeres megrendelője.

Szereplők: Augustin (Julien Arruti), Mehdi (Tarek Boudali), Grégory Van Huffel (Philippe Lacheau), Flo Martin (Elodie Fontan).

Hóember (The Snowman) - angol thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 14. (szombat) 18:30 (2D); 2017. október 15. (vasárnap) 20:50 (2D).

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

Szereplők: Katherine Bratt (Rebecca Ferguson), Harry Hole (Michael Fassbender), Rakel (Charlotte Gainsbourg), Arve Stop (J.K. Simmons), Sylvia Ottersen (Chloë Sevigny), Gert Rafto (Val Kilmer).

My Little Pony - A film (My Little Pony: The Movie) - amerikai-kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 15. (vasárnap) 13:30 (2D).

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.
Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.  

A Lego Ninjago film (The Lego Ninjago Movie) - amerikai-dán családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 14. (szombat) 14:00 (2D).

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.
De kik lehetnek ők?
Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

Dzsungel-mentőakció (Les As de la Jungle / Jungle Bunch) - francia családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 14. (szombat) 13:00, 15:40 (2D).

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) - amerikai sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. október 14. (szombat) 20:00 (2D).

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat.

Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

Szereplők: Rick Deckard (Harrison Ford), K (Ryan Gosling), Niander Wallace (Jared Leto), Mister Cotton (Lennie James), Sapper Morton (Dave Bautista).

Címkék: Cinemax