Jelenlegi hely

Felújított öltözőkkel kezdte az új évet a Szabó Gyula Alapiskola

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 23 - 15:05 | Oktatás
A napokban fejezték be a Szabó Gyula Alapiskola tornatermi pavilonjának belső felújítását. A 2015-ös EU-s projektből történt felújítás csak részben érintette az iskola épületének ezt a részét.
Felújított öltözőkkel kezdte az új évet a Szabó Gyula Alapiskola

Az eltelt idő alatt önerőből, illetve részben szponzori támogatásoknak köszönhetően kicserélték az öltözők és a tornatermek ablakait és ajtóit, új szigeteléssel borították be a tornatermi folyosó és az öltözök feletti tetőteret, és megújult a pavilon homlokzata is. A régi világítótesteket újak váltották fel az újonnan létrehozott álmennyezeten. Korszerű segédeszközökkel, sportszerekkel és egy teljesen új magasugrószettel gazdagodott az iskola. 

Az elavult, hőnyelő összekötő üveges folyosó teljes rekonstrukcióját a belső tér megújítása követte, amit 2018 januárjában fejeztek be.  Az aktuális  tanév kezdetére átfestették a folyosó falait, ahol helyet kapott a sikeres  világ- és olimpiai bajnok sportolóink fotógalériája. Az öltözők talajának és falainak kicsempézésére a téli szünidőben, ill. az ezt követő napokban került sor. A sítanfolyamról visszatérő diákok immár egy teljesen felújított pavilont vehettek birtokukba.