Jelenlegi hely

Családi nap a Vámbéryben

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, május 25 - 09:34 | Oktatás
Június 3–án immáron hatodik alkalommal rendezik meg a Vámbéry Ármin Alapiskola udvarán a szórakoztató és tartalmas programokban gazdag családi szombatot.
Családi nap a Vámbéryben

Az iskola vezetősége a szülőkkel karöltve szervezi meg évről évre a gyermeknap közelségében e jeles rendezvényt, amely az iskolaévben egy kiemelkedő esemény úgy a gyerekek, mint a szülők és pedagógusok számára. Egy nap, amikor együtt játszhat, főzhet, szórakozhat tanuló, tanár, anya és apa. Lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre szülő, tanító és diák között.

Az iskola biztosítja a helyszínt, az ugráló várat kicsiknek-nagyoknak, hagyományosan főznek finomabbnál finomabb étkeket, és hogy az édes szájú vendégek igényei is kielégítést nyerjenek, minden osztály süteménnyel, pogácsával járul hozzá e júniusi nap sikeréhez. További programok között szerepel néptánc, Vámbérys tehetségek bemutatkozása, motoros felvonulás, tűzoltó bemutató, rendőrségi bemutató, kézműves foglalkozások, sportjáték, Spartan Kids - Dunaszerdahely, arcfestés, sminkelés felnőttek számára, ásványkiállítás, egészségsarok. A finom ételek, italok, és a jobbnál jobb programok mellé a zenét Veréb Attila szolgáltatja.