Jelenlegi hely

Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium

Örömnap a fogyatékkal élőkkel

2017.12.08

A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai jó kapcsolatot ápolnak a helyi Mentálisan Sérülteket Segítő Társulással. Többször szerveznek közös klubdélutánt, illetve minden évben meghívják őket iskolájukba, a Fogyatékkal...

Rendhagyó szakmai gyakorlat

2017.12.06

Rendhagyó szakmai gyakorlatban lehetett részük a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanuló diákoknak 2017. december 5-én.

Adventi koszorúkészítő verseny

2017.12.03

Negyedik alkalommal rendezték meg a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban az adventi koszorúkészítő versenyt.

Az idegen nyelvek versenyében

2017.12.03

November végén rendezték a Vidékfejlesztési Szakközépiskolában a német és angol nyelvű olimpiász iskolai fordulói, melyeken német nyelvből 12 tanuló, angol nyelvből pedig 28 tanuló mérte össze tudását.

Amit a kábítószerekről tudni kell...

2017.12.03

A kábítószerek fogyasztása, már az egész világban óriási méreteket öltött, s nap mint nap szedi fiatal áldozatait. A különböző drogok és a kábítószer-fogyasztás veszélyt jelent az egyén, a család, az egész társadalom számára. Legjobban azonban a jövő...

Szántóversenyen bizonyították tudásukat

2017.11.09

A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai képviselték Nagyszombat megyét és egyben Szlovákiát a Znojmóban 2017. október 5-6. között megrendezett nemzetközi szántóversenyen.

Szakmai tapasztalatszerzés Budapesten

2017.11.02

A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai háromhetes szakmai gyakorlaton vehetettek részt Budapest legelőkelőbb szállodáiban az Európai Unió oktatási, szakképzési és ifjúságtámogatási rendszerének Erasmus+ képzési programja keretén belül.

Színházi beavatás

2017.10.31

Az elmúlt héten beavató színházi előadásnak lehettek részesei a Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai.

Interaktív előadás részesei lehettek

2017.10.11

Október 10-én harmadszor látogatott el a Vidékfejlesztési Szakközépiskolába a The Bear Educational Theatre prágai székhelyű színháztársulat, akik ismét egy érdekes történetet adtak elő Frank Novotny and the Case of Present Perfect címmel.

Kiállításon jártak a szakközépiskolások

2017.10.10

A Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola I. A, II. A, III. A és a IV. A osztályok tanulói két tanár kíséretében 2017. október 6-án részt vettek a XVII. alkalommal megrendezett Szlovákiai Kisállattenyésztők Országos Szervezetének bősi...

A magyar fővárosban jártak

2017.10.05

A Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola II.B és III. C osztályának tanulói szeptember 20-án egy napos budapesti szakmai gyakorlaton vettek részt.

A nyelvek európai napján

2017.10.03

Szeptember 26-a, a Nyelvek európai napja. Ezen a napon ünnepeljük a nyelvi és kulturális sokszínűséget, és hívjuk fel a figyelmet a nyelvtanulás fontosságára.

Szállodai terepszemle

2017.10.02

Az elmúlt héten a Vidékfejlesztési Szakközépiskola a III.CR/B (regionális idegenforgalom menedzsere) és a II.ST/C (szolgáltatások az idegenforgalomban – sportosztály) osztályok tanulói is tanulmányi gyakorlaton vettek részt Somorján - Csölösztőn a Kormorán...

Tanulmányi gyakorlat Komáromban

2017.10.02

Az elmúlt hét csütörtökén a Vidékfejlesztési Szakközépiskola az I.CR/B (regionális idegenforgalom menedzsere és szolgáltatások az idegenforgalomban) osztály tanulmányi gyakorlaton vett részt Komáromban, ahova vonattal utaztak.

Oldalak