Jelenlegi hely

Szent György-napok és búcsú

Ismét hazavárták a dunaszerdahelyieket

2017.04.30

Szombaton este a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ adott otthont a Szent György-napok keretén belül a városi díjak átadásának és a harmadik ízben megrendezett Hazaváró találkozónak.

Id. Görözdi Miklós Szent György-díjáról

2017.04.30

A Szent György-napok nyitórendezvényén, a Szent György emléknapon a Csallóköz-Szerdahelyi Kaszinó 1860 Városvédő Egylet közéleti díját, a Szent György-díjat posztumusz id. Görözdi Miklós, a dunaszerdahelyi református egyházközség templomépítő lelkipásztora...

Peter Lipa, bor, hangulatok

2017.04.29

A szlovák jazz és blues zene ismert és kedvelt alakja lépett fel pénteken a Szent György-napok és a Mundus Borfesztivál programjaként.

Óvodás rajzokat díjaztak

2017.04.29

Az én városom címmel zajlott pénteken a Szent György-napok keretében szervezett, s kifejezetten az ovisok számára meghirdetett képzőművészeti verseny díjkiosztója a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ emeleti csarnokában.

Zentai siker a focipályán

2017.04.29

A Szent György-napok keretében szombat délelőtt focitornát is rendeztek a testvérvárosok iskolai focicsapatainak részvételével.

Szombati programok a Szent György-napokon

2017.04.28

Dunaszerdahely város búcsújának, a Szent György-napoknak a szombati programja, amelyre a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren zajló MunDus borfesztivál szervezői is szeretettel várják az érdeklődőket:

Pénteki programok a Szent György-napokon

2017.04.27

Dunaszerdahely város búcsújának, a Szent György-napoknak a pénteki programja, amelyre a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren zajló MunDus borfesztivál szervezői is szeretettel várják az érdeklődőket:

Oldalak