Jelenlegi hely

Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola

A szakközépiskola is bezár a járvány miatt

2018.02.13

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola igazgatósága értesítette a diákokat és a szülőket a saját közösségi oldalán, hogy influenzajárvány miatt a tanítás 2018. február 14-től február 16-ig szünetel.

Szakma Sztár 2018

2018.01.26

Január 22-én a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola adott otthont a Szakma Sztár 2018 elnevezésű szakmai verseny egyik felvidéki fordulójának, melyet az iskola a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének Komáromi Központi Irodájával...

Prágai tanulmányi kirándulás

2018.01.09

A diákok kérésének eleget téve, szinte már hagyományként, évente legalább egyszer többnapos tanulmányi úton vehetnek részt külföldön. Ilyen módon jutottunk már el Velencébe, Krakkóba, Bibione és Caorle városába, illetve Prágába is.

Mézeskalács verseny a szakközépiskolában

2017.12.25

2017. december 20-án és 21-én második alkalommal rendeztük meg a karácsonyi mézeskalács versenyt a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. A diákok két kategóriában nevezhettek: házikó és kisebb mézes termékek. Cukrászdiákjaink büszkén...

TUDOK versenyen a szakközépiskolások

2017.12.13

December 8-án a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjai (Pőthe Ludovika és Mézes Krisztina) is részt vettek a Tudományos Diákkörök XVIII. Kárpát-medencei Konferenciáján, a TUDOK-on.

Közgazdász versenyen jártak a szakközépiskolások

2017.12.11

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjai az idén már másodszor kapcsolódtak be a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a Magyar Mágnás Egyesület által szervezett „V. Pénzmágnes–kulcs a...

Országos második helyezés a fodrászversenyen

2017.12.05

November 30-án a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola fodrász tanulói szaktanáraik kíséretében részt vettek Szlovákia egyik legnevesebb fodrászversenyén - Verseny az aranyollóért (Súťaž o zlaté nožnice).

Idegenvezetés Dunaszerdahelyen

2017.11.30

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola idegenfogalmi szolgáltatások tanulmányi szakán tanuló elsős diákok 2017. november 27-én lehetőséget kaptak, hogy a szakmai gyakorlat keretében idegenvezetést végezzenek Dunaszerdahelyen.

Véradáson jártak a szakközépiskolások

2017.11.29

Immár hatodik alkalommal vettek részt véradáson a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjai november 22-én a dunaszerdahelyi kórház hematológiai osztályán.

Nyílt nap a szakközépiskolában

2017.11.21

November 14-én nyílt napot tartott a Neratovicei téri Magán Szakközépiskola diákserege és tanárai. Idén még színesebb programokkal várták az idelátogatókat, hogy mindenki elégedetten, jó érzésekkel és kellő információval távozzon.

József Attila emlékét idézve

2017.11.21

November 14-re a Vámbéry Ármin Gimnázium emlékversenyt hirdetett József Attila halálának 80. évfordulója alkalmából, az alapiskolák 8. és 9. osztályosainak, illetve a közép- és szakközépiskolás tanulók számára.

Gólyákat avattak a szakközépiskolában

2017.11.20

Elsősnek lenni mindig nagy kihívást jelent az ember életében. Elsősnek lenni nemcsak azt jelenti, hogy egy ajtót becsukunk magunk mögött, amivel egy szakaszt bizonyára lezárunk, hanem azt is, hogy egy új ajtót nyitunk ki, mely új lehetőségekhez vezet,...

Külföldi szakképzési lehetőségek a szakközépiskolában

2017.11.06

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola a hazai lehetőségek mellett külföldi szakképzést is biztosít a diákok számára. Már több éve az ERASMUS + program keretén belül Ciprus szigetén és Németországban rövidebb és hosszabb távú szakképzésen...

Oldalak