Jelenlegi hely

kórház

Karácsonyi ajándék a kórháznak

2017.12.22

Két nappal karácsony előtt, pénteken délelőtt adták át a dunaszerdahelyi kórház újszülöttosztályának a Hyundai ix1 elnevezésű, újszülöttek kórházi szállítására alkalmas kocsikat.

Új sürgősségi osztállyal bővül a kórház

2017.12.12

A Svet zdravia által működtetett dunaszerdahelyi kórházban három éven belül kialakításra kerül egy új, modern sürgősségi osztály. A kórház ugyanis több mint 3,1 millió eurós vissza nem térítendő pénzügyi támogatáshoz jutott és az európai uniós alapból...

Megújult recepció a kórházban

2017.09.07

A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházán megújult recepció fogadja a pácienseket, amelynek a szolgáltatások területén a szállodai recepcióhoz hasonlóan kell majd működnie.

Új igazgatója van a dunaszerdahelyi kórháznak

2017.07.26

Tegnap kölcsönös megállapodás alapján felbontotta Zita Ženišová, a dunaszerdahelyi kórház igazgatójával kötött szerződést az intézményt tulajdonló Svet zdravia, s augusztus 1-től Bock Sylvia irányítja majd a kórházat, aki eddig az egészségügyi biztosítókkal...

Egyre jobb körülmények a szülésre

2017.06.13

A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházának újszülött-osztályán ma mutatták be azon újdonságokat, amelyek a kismamák és gyermekeik kényelemérzetét, valamint a páciensekkel való kommunikáció javítását szolgálják.

Nagyszombat megye kitüntette az egészségügyi dolgozókat

2017.04.19

Az Egészség Világnapja alkalmából Nagyszombat megye kitüntetéssel jutalmazta az egészségügyi dolgozókat, köztük több Dunaszerdahelyen dolgozó szakembert is. Az ember élete és egészsége mindennél értékesebb, de ezekről az értékekről nem mindig tudunk saját...

Kétnyelvű vagy ...

2016.10.25

Az elmúlt időszakban a dunaszerdahelyi kórházban bizonyos megjelölések esetében hiányzik a szlovák megnevezés mellett a magyar, pedig korábban kétnyelvűek voltak. Utánanéztünk, vajon miért.

Új igazgató a kórház élén

2016.07.04

Igazgatóváltás történt hétfőn, július 4-én a dunaszerdahelyi kórházban, amelyet a jövőben a korábbi nagymihályi (Michalovce) igazgatónő, Zita Ženišová vezet majd.