Back to top

A 2016/17-es idény: DAC U10

Publikálva: 2017, június 24 - 06:10
A 2016/17-es szezon a DAC utánpótlásánál - a kilencedik részben az U10-es előkészítő korosztályt értékeljük. Az egyel idősebbekhez hasonlóan, bajnokságukban ők is a második helyen végeztek.

A csapat mérlege: 12 mérkőzésen 8-0-4, 314:212-es gólarány, 24 pont

A legjobb góllövők a bajnokságban: Both 38, Švec 37, Jakli 34

Pályára léptek a 2016/17-es idényben: Johancsik László, Fenes Tibor - Lovas Adam, Hacsik Péter, Bergman Matias, Both Tibor, Jakli Tamás, Váczi Gellért, Szűcs Krisztián, Katona Tamás, Vörös Róbert, Méhes Marcell, Švec Adam, Beke Kristóf, Buzgó Alex

A stáb: Biegelbauer Róbert - vezetőedző, Lépes András - pályaedző, Bögi Ferenc - csapatvezető

Az edző értékelése - Biegelbauer Róbert: „A csapatot tavaly is ugyanezek a játékosok alkották, csak néhány futballistától köszöntünk el a 2016/17-es szezon előtt. Az idény alatt egy labdarúgó csatlakozott hozzánk, aki az együttes tartalékkapusa lett, és gond nélkül be is illeszkedett. Kár, hogy az évad során nem érkezett több minőségi játékos. Az edzéseken való részvétel majdnem száz százalékos volt. A srácok örömmel látogatták a gyakorlásokat, és az edzőknek öröm volt velük dolgozni. Ritkán volt beteg, sérült játékosunk. A csapat sok felkészülési mérkőzést abszolvált, és több, színvonalas tornán is részt vett. Az eredmények nem mindig voltak jók számunkra, de a srácok fejlődésében mindenképp fontos szerepet kaptak. Védenceim az egész év során jól teljesítettek, bár néha hiányzott a kellő összpontosítás, de ez majd idővel javulni fog. A labdarúgás szempontjából sokat kaptak idén, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években ez meg is látszik majd a játékukon.”

Táblázat:

A-liga U10, nyugati B csoport, 2016/17

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies